Zeeraket en blinde bij
18-04
18-04

Een groene kijk op de Noord-Hollandse kust

Een groene kijk op de toekomst van de Noord-Hollandse kust. Daar gaat het over tijdens de Delta Talent thema-ochtend op donderdag 18 april. Tijdens de ochtend ligt de nadruk op de kansen voor natuur(ontwikkeling). Studenten kunnen zich hiervoor inschrijven via de inschrijflink op deze pagina.

lees verder >
Eiland van Brienenoord. Foto: Gert de Graaf
23-05
!

Themadag: Getijdendynamiek in de stad

In 2019 organiseren we weer een themadag voor studenten over getijdendynamiek in de stad. Er is op verschillende plekken verrassende natuur te vinden middenin de razend drukke stad. Er wordt op meerdere locaties hard gewerkt om getijdennatuur in de regio Rotterdam meer ruimte te geven. Er spelen allerlei uitdagingen die het realiseren van getijdennatuur in Rotterdam met zich meebrengt.

lees verder >
Excursie Hondsbossche Zeewering
27-12
!

Delta Talent Themadagen

Tijdens Delta Talent Themadagen maken studenten (van verschillende opleidingen) kennis met een project, de aanpak en het bijbehorende gebied. Dit gebeurt (vaak) op locatie waarbij de studenten tevens de betrokken organisatie(s) leren kennen.

lees verder >
8-12
!

In voorbereiding

Delta Talent legt de verbinding tussen vragen uit de praktijk en het aanbod van het onderwijs. Daarvoor staan we open voor nieuwe mogelijkheden en inspirerende activiteiten die de kracht van natuurlijke processen benadrukken.

lees verder >
Abonneren op Delta Talent | Agenda