Brak is Beter!

Nieuws | Brak is Beter!

Alle prijswinnaars Brak is Beter! Challenge

Dubbele winnaar bij Brak is Beter! Challenge

Open Haringvliet en Zilt-Zuid Polderland hebben de finale van de Brak is Beter! Challenge gewonnen. De ideeën werden op 15 juni in de eindstrijd gepresenteerd door de winnende studententeams, beiden van de Wageningen Universiteit. De Brak is Beter!

lees verder >
Pitchtraining voor de finale Brak is Beter! Challenge

Finalisten maken zich op voor eindstrijd

De genomineerde studenten(teams) die zich opmaken voor de eindstrijd van de Delta Talent studentencompetitie hebben op 10 juni deelgenomen aan een pitchtraining om ze te helpen hun ideeën zo goed mogelijk voor het voetlicht te brengen. Niet alleen een goed doordacht plan is belangrijk, ook de manier waarop voorstellen worden gepresenteerd en misschien nog wel belangrijker; een manier vinden om

lees verder >
WUR Team

BLOG: Brakke Verbeterdag

Op dinsdag 21 april zijn we op de trein gestapt richting het Eiland van Brienenoord, waar we deel gingen nemen aan de ‘Brakke Verbeterdag’. Brak waren we wel bij aankomst: we moesten vroeg op en een aardig stuk reizen.

lees verder >
Brakke Verbeterdag

Inspiratie onder de Van Brienenoord brug

Het was genieten op de Brakke Verbeterdag die op 21 april op het Eiland van Brienenoord werd gehouden. Een stralend zonnetje, een bijzondere locatie en geïnteresseerde studenten (zelfs vanuit Leeuwarden), die een keur aan inspirerende professionals ontmoetten. Daarbij ook nog een heerlijke lunch, kortom alle ingrediënten voor een geslaagde dag waren aanwezig.

lees verder >
Brak Bezoek: Duinen van Goeree

Ruim 60 studenten brengen Brak Bezoek

Vanuit alle hoeken van Nederland deden studenten mee aan het "Brak Bezoek" dat Delta Talent organiseerde op 20 maart. Tijdens deze dag werd een aantal brakwatergebieden bezocht en kregen de meer dan zestig studenten toelichting van verschillende experts.

lees verder >