Building with Nature

Nieuws | Building with Nature

Delta Talent thema-ochtend Hondsbossche Duinen

Meer vertrouwen in de natuur

Je mag best meer vertrouwen hebben in de natuur, vinden de meeste studenten na twee Delta Talent activiteiten over de toekomst van de Noord-Hollandse kust. Bouwen met natuur en gebruik maken van natuurlijke processen heeft volgens hen de toekomst. Niet alles vooraf tot op de korrel vast willen leggen en ruimte houden om je project tussentijds aan te passen bij voortschrijdend inzicht.

lees verder >
Delta Talent studenten op het Ecoshape Congres

De frisse blik van studenten

Het EcoShape Building with Nature Congres op 11 november 2015 bood een uitstekende gelegenheid om een kleine selectie studenten op een leuke manier in contact te brengen met het werkveld van "bouwen met natuur". En voor het werkveld zelf ook een ideale gelegenheid om in contact te komen met deze "professionals van de toekomst". Voor de studenten was het een top-ervaring.

lees verder >
Student in gesprek met expert

Delta talenten op Ecoshape Congres

Zes studenten zijn via Delta Talent geselecteerd voor deelname aan het Ecoshape Congres op 11 november 2015. Deze delta talenten zijn studenten met verschillende achtergronden die op basis van een ingezonden motivatie zijn geselecteerd.

lees verder >
Bouwen met natuur

Toepassing Bouwen met Natuur

In samenwerking met het Instituut voor de Gebouwde Omgeving van de Hogeschool Rotterdam, organiseert Delta Talent enkele activiteiten waarbij studenten geprikkeld worden om creatieve manieren van 'bouwen met natuur' toe te passen.

lees verder >