Zoet-zout

Nieuws | Zoet-zout

Zeekraal

BLOG: Zoet-Zout Tweedaagse

Via Delta Talent ben ik op de hoogte gebracht van de Zoet-Zout Tweedaagse in Wageningen. Als student van de opleiding Kust- en Zeemanagement aan Hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden was dit een mooie kans om meer te leren over het toekomstige werkveld.

lees verder >
Zoet-Zout Platform 2015

Nederland is op zoek naar Delta Talent

Onder de waterbeheerders is een vergrijzing gaande en er is daarom behoefte aan jong talent. Denk bijvoorbeeld aan jonge vakmensen zoals: ecologen, beleidsmakers, hydromorfologen en hydrologen. Het zoet-zoutplatform organiseerde daarom donderdag 29 januari in Utrecht de themadag 'Waterbeheerders en hoger onderwijs: hoe kunnen wij elkaar versterken?'

lees verder >
Zoet-zout platform Zeeland

Zoet-zout Tweedaagse

Tijdens de laatste zoet-zout tweedaagse op 26 en 27 juni in Zeeland, bood Rijkswaterstaat 5 studenten via Delta Talent de mogelijkheid om aanwezig te zijn en kennis te nemen van de inhoudelijke discussie die werd gevoerd over de zoet-zout thema's.

lees verder >
Wageningse studenten duiken in zoet-zout problematiek

Zoet-zout problematiek

Een groep van 5 studenten van verschillende opleidingen van de Wageningse Universiteit verdiept zich de komende maanden in de toenemende verzilting van de monding van de Rijn.

lees verder >